Вече предлагат кремация на животни

Фирма Вулкан Сървисис ООД стартира услуга по кремация на домашни любимци и други животни. Дружеството е лицензиран оператор на странични животински продукти и разполага с 5 лицензирани пещи за кремация, които отговарят на всички европейски изисквания.

Услугите се предоставят с необходимото внимание и грижа и включват взимане на трупа на животното, изгаряне в узаконен инсинератор, кремиране на прахта и предоставянето й на собственика в керамична урна. Това е първата лицензирана фирма в България, която предлага тази услуга. До сега се предлагаше подобна услуга от фирми и клиники без необходимите  лицензи и технически средства. Категоричния им отказ собственика да присъства по време на кремацията будеше силно съмнение за коректността на услугата.

В новия крематориум се допуска присъствие на собственика и кратка церемония по изпращането на тленните останки. За всички животни е предвидено ковчеже, бял покров и урна. В случай, че не можете или не искате да присъствате лично, срещу 10 лв се предлага заснемане и изпращане на видео клип, удостоверяващ кремацията.

Фирмата разполага със собствен транспорт, ветеринарни специалисти и достатъчно опит за коректното и бързо изпълнение за услугата „погребение на домашни любимци“.

Повече информация на интернет сайта www.petcremation.eu